Home » Workshop sieraden maken van edelstenen

Workshop edelstenen: een zelfontworpen sieraad maken met o.a. edelsteenkralen


Wil je een mooi sieraad maken met edelstenen, dan ben je bij `t Wonder in Lelystad op het juiste adres.

Hier onder staan een aantal leuke redenen om eens een workshop te komen doen.

  • Geef eens een workshop ‘sieraden maken met edelsteenkralen’ cadeau aan een vriendin/familielid.
  • Kom een aantal cadeautjes voor verjaardagen maken tijdens een workshop.
  • Maak je eigen sieraden bij je (feest)kleding tijdens zo’n workshop.
  • Gewoon omdat het gezellig en ontspannen is.

Het is een tijd erg rustig geweest ivm de coronaperikelen, maar nu de maatregelen wat versoepelen wil ik toch wel weer van start met de workshops. Dit gaat natuurlijk wel op een gepaste manier. Per workshop zullen er maximaal 4 personen deel kunnen nemen. Wanneer het mooi weer is kunnen we lekker buiten zitten en anders blijven we binnen met in acht neming van de coronaregels; 1,5 m afstand(zo niet dan mondkapjegebruiken), regelmatig handen desinfecteren en niet deelnemen wanneer je verkouden/ziek/klachten hebt. Wel zal ik de startkosten voor een workshop iets verhogen naar 10 euro

Op dit moment zijn er nog geen workshops gepland.

Wil je meedoen geef je dan op via de mail, liefst met een voorkeursdatum en een reservedatum. Dan probeer ik weer een aantal groepen in te delen.

workshop edelstenen: voorbeeld 1workshop edelstenen: voorbeeld 2

workshop edelstenen: voorbeeld 3workshop edelstenen: voorbeeld 4

Iedereen kan een prachtig sieraad  maken. Je hebt de keuze uit heel wat verschillende voorbeelden zoals de afbeeldingen links. Met deze voorbeelden kan je natuurlijk ook je eigen creativiteit aanboren, je zult ontdekken dat er heel wat creativiteit in je schuilt. Naast de vele edelsteenkralen die we hebben, kan je ook gebruik maken van allerlei metalen kralen, bedeltjes en kettingen.

Een workshop sieraden maken duurt ongeveer 3 uur, tijd en datum in overleg. De prijs voor een workshop edelstenen bedraagt € 8,50 per persoon, exclusief de gebruikte materialen.
De materialen zijn per stuk geprijsd, de prijs van een ketting loopt op van €10 tot €… afhankelijk van de gebruikte materialen. Dit is dus exclusief de prijs van de workshop.

Minimaal aantal deelnemers is 4 personen, met een maximum van 10 personen. Af en toe organiseren we een zelf een workshop-dag, zodat individuele aanmeldingen ook mogelijk zijn.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor deelname aan een workshop.