Home » Over ons

Over ons

’t Wonder is de naam van ons sieradenwinkeltje in Lelystad. Hier verkopen wij de sieraden, die we met zorg en liefde voor u hebben gemaakt.

Jaren geleden zijn wij begonnen met het zoeken en verzamelen van mineralen en fossielen. Elke keer zijn we verwonderd over de schoonheid, het kleurenspel, de vormen van de stenen die wij vinden. Elke steen heeft zijn eigen unieke schoonheid. Het is gewoon ´een wonder´, een prachtige creatie van onze Schepper. Daarom hebben we ons atelier “´t Wonder” genoemd.

De stenen vinden en slijpen wij zelf. Daarna verwerken we ze tot mooie sieraden. Hiervoor gebruiken we meestal zilver of zilverklei en soms metaal. De geslepen stenen worden ook los verkocht. De meeste van onze zogeheten ‘cabochons’ , dat zijn stenen waarvan de achterkant plat is en de voorkant bol, worden in `Free form` geslepen.

Alle sieraden in de galerij zijn zelf gemaakt, en we maken ook sieraden in opdracht. Wilt u eens een kijkje komen nemen in ons atelier in Lelystad, of bent u zelf op zoek naar een exclusief sieraad? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zullen proberen zo snel mogelijk een afspraak met u te maken. Het is ook mogelijk om bij ons een workshop te volgen.

Wij zien uit naar uw bezoek; u bent van harte welkom!

Veel kijkplezier,

Bram en Marianne Ooms.